BO zoekt altijd nieuwe liefdes!


BO gaat het komende jaar veel leuke dingen doen, en dit moet met de wereld gedeeld worden. Helaas kan BO niet alles en zijn we dan ook altijd op zoek naar nieuwe liefdes. Ben jij een pro in social media? Ben jij een activist in hart en nieren als het gaat om gelijkheid en diversiteit? Ben jij een enorme netwerk babbelaar of wil je graag evenementen met een maatschappelijke achtergrond organiseren? Then you're our BO!

Waar is BO nu precies naar opzoek?

BO vindt dat identiteit je meest waardevolle bezit is, daarom moet dit omarmt en gevierd worden door onszelf en onze maatschappij! Vanuit deze invalshoek willen wij ook graag onze acties, BO-Lovers en andere activiteiten en personen benaderen! We zijn altijd op zoek naar toppers die zich in willen zetten voor LHBT-acceptatie, vrouwenemancipatie, racisme, zelfliefde en discriminatie. Het is dus belangrijk dat je persoonlijke affiniteit hebt met bovenstaande onderwerpen en ook niet bang bent om deze uit te dragen.


Tijd die je erin moet steken en wat je ervoor terugkrijgt

De tijd die je in je functie moet steken kan sterk variëren. Bij BO doe je het vrijwillig, het is niet dat je er niks voor terug krijgt, want je krijgt LIEFDE, VRIENDEN, VEEL VRIJHEID, CREATIVITEIT EN HEEL VEEL WAARDERING. Hierover kunnen we jou veel meer vertellen onder het genot van koffie of thee!

Ben jij een échte BO-lover? Stuur dan een mailtje ikwilopdate@bobreda.nl, of bel Eline even via +316 818 92 798!